Výživa a krevní skupiny / Peter J. D´Adamo
Kód: 775Detailní popis produktu
Nový pohled do vztahu výživa a zdraví vnesl americký lékař Dr. Peter J.D'Adamo ze zcela novou a svým způsobem revoluční výživovou teorií. Ta se zabývá vztahem skladby výživy k jednotlivým krevním skupinám. V podstatě je založena na individualitě každého z nás, projevující se mimo jiné i vztahem k výživě, geneticky danými vrozenými vlohami.
Peter J.D'Adamo navázal na výzkumy svého otce. Ty vycházely z potvrzeného faktu, že každá krevní skupina vznikala v jiném období vývoje lidstva. Tudíž lze předpokládat, že krev v sobě nese genetické informace o životním stylu a životních podmínkách v daném období. Při svých výzkumech prozkoumal Dr.D'Adamo a jeho spolupracovníci stovky základních potravin, aby zjistil, nakolik se tyto snášejí s jednotlivými krevními skupinami, resp. s červenými krvinkami krevních skupin. Výtažky zkoumaných potravin srážely červené krvinky jednotlivých krevních skupin a podle těchto reakcí D'Adamo přiřadil každé krevní skupině vhodné a nevhodné potraviny.
Strava podle krevních skupin působí velmi příznivě na náš organismus. Vyřadíme-li nevhodné potraviny, zmírníme dispozice a vrozenou zátěž našeho těla. Vaše krevní skupina je klíčem, který odemyká dveře k tajemství zdraví, nemoci, dlouhověkosti, tělesné vitality a emoční síly. Vaše krevní skupina určuje vaši náchylnost k chorobám, je vodítkem k tomu, jaké potraviny byste měli jíst a jak byste měli cvičit. Je určujícím faktorem vaší energetické hladiny, účinnosti, s jakou spalujete kalorie, vaší emoční odpovědi na stres a dokonce snad i vaší osobnosti.
Balení: 1 ks (brožovaná, bez přebalu, lesklá obálka, 271 stran)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Literatura |
---|---|
Výrobce: | California Fitness Bohemia s.r |
Poznámka: | .. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.